Team Tvis/Holstebro

Sidste ansøgningsfrist: Juli 19, 2019

Kunne du tænke dig at blive tilknyttet som fysioterapeutstuderende til Team Tvis/Holstebro’s ungdoms hold i sæsonen 2017/18? Hvis du er interesseret i at prøve nogle af de kompetencer af, som du på nuværende tidspunkt, har tilegnet dig på fysioterapeutstudiet, er dette ”arbejde” måske lige noget for dig.

 

Du skal være tilknyttet et af følgende 2 hold U16 piger eller TTH – U18 herre TTH - der er tilknyttet fys. studerende på 3 andre hold og de vil være behjælpelige med at føre jer ind i det arbejde der er forbundet med ”jobbet”.

Dine arbejdsopgaver vil være som følgende:


  • Du skal være med til alle hjemmekampene hvis muligt, gerne nogle af ude kampene hvis muligt.

  • Du skal være til stede ved minimum en træning pr. uge Ved træning og kamp vil dine opgaver være: Akut skadesbehandling Genoptræning af skadede spillere Holde øje med spillere der kører alternativ restitutionstræning ved mistanke om overbelastning.

  • Du skal stå for kontakten til en uddannet fysioterapeut i TTH ift. indrapportering af skaden og efterfølgende varetage en evt. genoptræning, som er udarbejdet i samarbejde med fyssen i TTH.

  • Du skal ikke umiddelbart stå for behandling, men kan varetage delopgave der evt. uddelegeres af TTH fyssen.

  • Du skal forvente en ugentlig arbejdstid på ca. 4-5 timer.


 

Du vil ikke få løn for dit arbejde, men der vil være en mindre tøjpakke til dig fra TTH. Det jeg forventer du får ud af dette tilbud, er en mulighed for at afprøve din viden på nuværende tidspunkt. Du vil få mulighed for en løbende sparring med de fysioterapeuter der er tilknyttet TTH og der vil være mulighed for små undervisningsforløb, hvor der eks. Kan være fokus på forskellige tests af håndboldspillere. Du vil tillige få en anbefaling fra TTH, som du efterfølgende kan vedlægge dit eksamensbevis når sæsonen er færdig.

Begivenheden er lukket
0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.