GIV LIV – Gratis uddannelse som instruktør i genoplivning

Sidste ansøgningsfrist: Juli 21, 2019

Giv Liv er et 3-årigt projekt som Hjerteforeningen har søsat sammen med Dansk Råd for Genoplivning. Giv Liv har som ambition at undervise op til 30.000 danskere i 30 minutters kurser i genoplivning gennem de næste 3 år. Dermed skal Giv Liv være med til at sikre, at langt flere borgere har basal viden om genoplivning samt tør træde til i tilfælde af hjertestop.

I den forbindelse tilbyder Giv Liv gratis instruktørkurser i genoplivning til frivillige. Som frivillig instruktør vil du være certificeret til at udbyde 30 minutters kurser i genoplivning. Det vil sige, at du bliver uddannet til at undervise og instruere andre borgere i genoplivning på 30 minutter. I løbet af projektets 3-årige periode vil du som instruktør være forpligtet til at afholde genoplivningskurser for minimum 100 personer for grupper á 5-15 deltagere i dit nærområde. Du vil fungere som repræsentant for Hjerteforeningen, og Hjerteforeningen vil støtte dig i fht. organiseringen omkring Giv Liv-kurserne. Samtidig vil du få mulighed for at deltage i Hjerteforeningens arrangementer med socialt og fagligt indhold. Uddannelsen som instruktør er gratis, og eventuelle udgifter i forbindelse med transport m.m. vil blive refunderet.

Vi afholder kursus i Skive den 27. og 28. januar 2018, Ringkøbing den 24.-25. februar 2018 og i Holstebro den 7.-8. april 2018, og vi har brug for stærke kræfter fra frivillige inden for relevant fagområde, som har lyst til at uddanne sig til Giv Liv instruktør. Hvis du kan svare ja til nedenstående punkter, vil vi derfor glæde os meget til at høre fra dig:


  1. Vil du være med til at gøre genoplivning til en folkesag?

  2. Er du interesseret i at undervise andre i hjertelungeredning (HLR) og brug af en hjertestarter (AED)?

  3. Kunne du tænke dig at udvikle dine kompetencer i formidling og undervisning?

  4. Kan du se dig selv agere i en mindre undervisningssituation – hvor du bl.a. skal præsentere en genoplivningssituation?

  5. Kan du hive en weekend ud af kalenderen og deltage på et 2-dages instruktørkursus?


Tilmeld dig via www.giv-liv.dk Spørgsmål kan rettes til projektleder Rikke Primdahl – tlf. 51340307/mail: rprimdahl@hjerteforeningen.dk Eller til projektmedarbejder Nanna Marie Jensen – tlf. 28571489/mail: nmjensen@hjerteforeningen.dk

Begivenheden er lukket
0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.